Scoria: Odigrali smo dobrih 80 minuta
Foto: NK Rijeka

U prvom dijelu osjetio se manjak tog jednog veznog. Čulina se trudio i pokušavao pokriti, a kad bi uzeli loptu uvijek je prema naprijed bilo opasno. Ulaskom Močinića dobili smo u nastavku bolji protok lopte. Zabijali smo iz kontri i polukontri. Dečki zaslužuju čestitke za igru s puno koncentracije i svega onoga što smo večeras dobroga pokazali, a čega nam je u Zadru uvijek nedostajalo.

Od 80′ na dalje imali smo veliki pad. Nismo poštovali pozicije na terenu jer da jesmo ne bismo primili golove. Nije dobro da smo zadnjih desetak minuta morali ovako patiti. Proanalizirat ćemo što nam se to dogodilo jer to nam se više ne smije događati. Bilo je danas užitak igrati pred 300-tinjak naših navijača koji su došli i u Zadar i pokazali da nam vjeruju, završio je Scoria. 

Domaći trener Ferdo Milin tužna je izraza lica krenuo objašnjavati okupljenim novinarima razloge večerašnjeg poraza.

Svu krivicu, ako budete tražili krivca, preuzimam na sebe jer nisam reagirao kad je trebalo. A to je bilo još u četvrtak na treningu. Tada sam vidio da neke stvari ne štimaju. Ovi dečki ne shvaćaju da je ovo borba za goli život, a pritisak kod njih stvara još veći strah. Sve što smo pripremali za današnju utakmicu palo je u vodu već u šestoj minuti.

Da smo uspjeli realizirati neke prilike u prvom dijelu možda bi nešto na kraju i izvukli. Ono što stalno govorim svojim igračima je da je najvažniji raspored. Rijeka ga je večeras imala, a mi nismo.

Čestitam Rijeci i Scoriji na pobjedi, sportski i korektno završio je Milin.

Skip to content