Zamećani prvu utakmicu igraju u nedjelju u Dubravi:

– Pred nama je početak nove sezone koju počinjemo gostujućom utakmicom protiv Dubrave. To je ekipa koju jako dobro poznajemo i čiji se roster nije puno promijenio u odnosu na prošlu sezonu. Utakmica će biti u direktnom prijenosu na Sportskoj televiziji i želim pohvaliti HRS koji je ove sezone omogućio, svima onima koji vole rukomet, da mogu pratiti utakmice Paket24 Premijer lige što je odlična promocija za naš sport. Mi u novu sezonu ulazimo s tri nova igrača, od kojih smo Franka Krstića već predstavili, a sada bi želio zaželjeti dobrodošlicu u klub Dariju Pešiću i Danijelu Deželjinu koje pratimo već neko vrijeme i koji su u pripremnim utakmicama već imali zapaženu minutažu te su se brzo uklopili u našu ekipu, kazao je direktor Vedran Babić.

– Drago mi je da se nakon nekoliko sezona vraćam u Zamet, u ovih nekoliko godina stekao sam neophodno iskustvo koje će mi dobro doći. Zadovoljan sam prikazanom igrom u prijateljskim utakmicama i vjerujem da ću još više napredovati u idućem razdoblju. Nestrpljivo očekujem početak sezone i prvu utakmicu, mislim da smo dobro posložena ekipa i da možemo odigrati kvalitetno protiv svakog protivnika, rekao je Dario Pešić.

– Sretan sam što sam došao u Zamet i nadam se da ću u novoj sezoni dati svoj doprinos. Pred nama je utakmica protiv Dubrave, ekipe koja ima brojne mlade reprezentativce u svojim redovima, ali treba spomenuti da i mi imamo 5 mladih reprezentativaca u svojim redovima. Oni igraju brz rukomet, a u pripremnim utakmicama i mi smo odigrali utakmice s puno postignutih golova tako da vjerujem da je pred nama zanimljiva utakmica s puno pogodaka u kojoj možemo doći do pobjede, kazao je Danijel Deželjin, bivši rukometaš Kozale.

Utakmica 1. kola Paket24 Premijer lige u kojoj Zamet igra na gostovanju u Dubravi igra se u nedjelju s početkom u 16.00 h, a svi ljubitelji rukometa utakmicu će moći pratiti na Sportskoj televiziji koja ima široku nacionalnu pokrivenost.