Sinoć je u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini održan dugoočekivani koncert pjevačice Natali Dizdar. Nakon što je prošloga puta njezin koncert bio otkazan zbog kiše, zadarska pjevačica sa zagrebačkom adresom napokon je stala pred riječku publiku.

Pjevačica nije krila svoje uzbuđenje i radost što nastupa u Rijeci, i to u romantičnom ambijentu Trsatske gradine. Uz cijeli niz hitova kao što su „Ne daj“, „Izluzionist“, “Grijeh”, “Stranac”, “Nećeš me” i dr., Natali Dizdar izvela je i novu pjesmu “Kad mislim na to”, koja i dalje osvaja radijske etere.

Natali Dizdar iza sebe ima četiri albuma – “Natali Dizdar”, “Pronađi put”, “ZKM Live” i “Iluzije”, od kojih je prvi osvojio čak osam nominacija za Porin 2006. godine.

U videu pogledajte razgovor s ovom mega talentiranom pjevačicom uoči koncerta na Gradini.

Sljedeći tjedan na Gradini nas očekuje predstava „Izlazak iz ormara“ Željka Pervana, slijedi nastup Bruno Mičetić Trija, a 25. kolovoza dolazi diva Josipa Lisac. Kolovoz će na Trsatskoj gradini ispratiti klapa Iskon s pravom klapskom pjesmom.

Detaljnije informacije o događanjima mogu se naći na mrežnim stranicama Ljeta na Gradini.

Ulaznice za sva događanja posjetitelji mogu nabaviti u Vintage baru na Gradini ili online na mojekarte.hr.

Sva se događanja odvijaju prema važećim epidemiološkim mjerama. Program 16. Ljeta na Gradini podržavaju: Grad Rijeka, TZ grada Rijeke, Erste banka, Hep i Vintage bar te mnogi drugi.