Koliko ponekad mogu biti zanimljiva medijska nagađanja o transferima ukazuje škotski primjer. Murić se zadnjih dana dovodi u vezu s Glasgow Rangersom, menadžer kultnog škotskog kluba je poznati nizozemski stručnjak Giovanni van Bronckhorst, nekada igrač Barcelone.

Van Bronckhorst je ove zime doveo dvojicu igrača, Jamesa Sandsa i Johna Souttara, prodao je 20-godišnjega Nathana Pattersona za rekordni iznos Evertonu (15 mil. eura). Nizozemac želi dovesti napadača, škotski mediji spominju Roberta Murića, a eventualni transfer bombastično najavljuju tezom da su Rangersi u Rijeci pronašli novog Dadu Pršu.

Dado Pršo igrao je za Rangerse tri sezone (2004/07), bivši hrvatski reprezenativac odigrao je za škotski klub 94 utakmica i postigao 31 pogodak.

Van Bronckhorst donekle sličnog igrača Prši u Rijeci jedino može pronaći u Josipu Drmiću, Pršu se ama baš ni po čemu kao igrača ne može uspoređivati s Murićem!

Otkada je počeo igrati prvoligaški nogomet za Pazinku pod vodstvom Luke Bonačića, Pršo je bio i ostao igrač potpuno drugačije nogometne dimenzije od Murićeve.

Oznake