Znate li što je RiRockTV?

Riječ je o tjednoj rubrici u kojoj četvrtkom predstavljamo riječke glazbenike bez obzira kojoj glazbenoj struji pripadali i bez obzira da li je riječ o demo ili diskografski potvrđenom imenu.

Punk, metal, ska, rock i pop grupe, samostalni autori, projekti, DJ-ji…. Svi oni imaju svoje mjesto u RiRockTV rubrici. Dovoljno je da naši glazbeni gosti iza sebe ima period rada u kojemu su potvrdili ozbiljnost. S obzirom da se svima daje jednaka važnost, rubrika je tako multimedijalni slijednik ideje RiRock manifestacije u kojoj se svaki prijavljeni autor ima pravo predstaviti javnosti.

Prilozi su rađeni ležerno u nizu intervjua kroz koje glazbenici predstavljaju svoj rad, članove sastava, postignuća i ambicije. Kako portal posjećuje znatan broj ljudi izvan Rijeke, bilo da je riječ o Riječanima koji privremeno borave negdje drugdje, bilo da je riječ o ljudima koji nemaju veze s Rijekom ali ih zanimaju glazbena kretanja u našem gradu, RiRockTV je jedna od praćenijih rubrika na portalu, a snimljeni prilozi mnogi su sastavi nastavili koristiti kao svoj osobni portfelj. Neki su čak, kažu, zahvaljujući gostovanju u RiRockTV-u zaradili koncertne angažmane izvan Rijeke.

Prvih 50:
The River Sharks
One Piece Puzzle
Czaar
DJ Vlad Tepes
SuicidE
Senzorz
Officer Down
No Army
100%
DJ Rotten
Moskva
Delta
Belfast Food
Pasi
Shamrock
Tost
Sven Nalis
Crooks & Straights
The Beatles Revival Band
My Buddy Moose
Super Sexy Flesh Eating Zombie Strippers
Vava
Centralni komitet Duško
Atmospheric
Sinteza
System Divine
Father
DJ Ogi
Diamond Dust
Saša Markovski
Walter et les Mandrills
Underground Sky
Mandrili
Kryn
Qrba
Morso
Diskurz
Crematorium
Krešo i kisele kiše
The Rat Singers
Bumslang
Ashes You Leave
Vedran Mičetić
Disco’n’Action
Manofon
Monox
Onli Tu
Hesus Attor
Quasarr
Larve

Oznake