Golove za Rijeku postigli su Bušnja (4′), Vučkić (33′-11m), Obregon (42′-11m), Frigan (55′), Stanić (62′) i Vrančić (80′).

Rijeka je u utakmici protiv slovenskog drugoligaša pokazala odličnu igru stvorivši niz prilika na utakmici, a u konačnici brojka golova zaustavila se na – šest.

U drugoj minuti Solano je odnio loptu i odigrao za Karricu, ali udarac je završio u bloku. Minuti kasnije Šparovec je pucao sa 16 metara, lopta je otišla pored gola.

Već u četvrtoj minuti, Bušnja je odnio loptu i lijepo pogodio sa 16 metara – 1:0. Rijeka je nastavila pritiskati, Karrica je još jednom probao, s 20 metara lopta je otišla pored gola. U 18. minuti Haris je sjajno gurnuo Obregona koji je izbio sam pred gol, ali vratar Brinja je obranio.

Rijeka je nastavila pritiskati, Vučkić je prvo glavom poslao loptu preko gola, a onda je u 26. minuti Karrica odlično ubacio, a Vučkićev udarac završio je na vratnici. U 33. minuti, nakon guranja s leđa Vučkića, sudac Melnjak pokazao je na bijelu točku. Vučkić je bio siguran – 2:0.

Brinje je uzvratio u 36. minuti, Klančnik je pobjegao obrani, ali udarac je otišao preko gola. Prilika nije nedostajalo, Vučkić je ostao sam u 16 metara, lob je otišao preko grede.

U 42. minuti Obregon je srušen u kaznenom prostoru, kolumbijski napadač preuzeo je odgovornost – 3:0. Rijeka je nastavila u istom ritmu, a dobru igru naplatila je golom Frigana u 55. minuti koji je glavom pogodio suportan kut – 4:0.

Najljepši trenutak utakmice dogodio se u 62. minuti, Stanić je sjajnim udarcem sa 16 metara pospremio loptu u rašlje. U 74. minuti Frigan je ponovo bio u prilici, uspio je gurnuti loptu pored vratara Brinja, ali vratnica je spasila goste.

U 80. minuti Frigan je sjajno proigrao Vrančića koji je izbio sam pred gol, zaobišao vratara i poentirao – 6:0.

Oznake

Kalendar događanja

Izložba
 • 09.04. – 27.04.
 • (19:00)

Izložba “Budi susjed!” i Urbani separe u Galeriji Kortil

Izložba pokazuje što se dogodi Rijeci kada se spoji deset tisuća susjeda, posjetitelja, stručnjaka, volontera, institucija, partnera, turista i mjesnih odbora...

Detaljnije

Radionica
 • 20.04.
 • (12:00)

Geštalt psihološka radionica

Geštalt psihološka radionica o gaslightingu na kojoj će psihologinja Mia Rukavina nastojati stvoriti prostor za holistički pristup temi s fokusom na osnaživanje žena...

Detaljnije

Izložba
 • 19.04. – 20.04.
 • (12:00)

Izložba na Sajmu 3N: Napusti normalne naprave

Zagrebačka Radiona te slovenski kolektivi Cirkulacija2 i BridA sudjeluju u izlagačkom dijelu Sajma 3N: Napusti normalne naprave u dvorani Filodrammatice...

Detaljnije

Druženje
 • 23.04.
 • (18:30)

Upoznaj umjetnika u MMSU-u: Vlad Nancă

Rumunjski umjetnik Vlad Nancă, koji je trenutno u Rijeci na umjetničkoj rezidenciji Kamov, predstavit će nam svoju dvadesetogodišnju karijeru...

Detaljnije

Predavanje
 • 25.04.
 • (13:00)

Predavanje „EU projekti – moj izbor za karijeru!“ na Filozofskom fakultetu

Predavanje će održati Srđan Kerčević iz Regionalne razvojne agencije Primorsko-goranske županije....

Detaljnije

Književni susret
 • 26.04.
 • (18:00)

Impulse festival: Promocija “Antologije hrvatske i srpske slem poezije” u GKR-u

Jedinstveni kulturni poduhvat koji na jednom mjestu okuplja 64 pjesnika i pjesnikinje iz dviju susjednih država koji na 368 stranica predstavljaju svoju poeziju ...

Detaljnije