Golove za Rijeku postigli su Bušnja (4′), Vučkić (33′-11m), Obregon (42′-11m), Frigan (55′), Stanić (62′) i Vrančić (80′).

Rijeka je u utakmici protiv slovenskog drugoligaša pokazala odličnu igru stvorivši niz prilika na utakmici, a u konačnici brojka golova zaustavila se na – šest.

U drugoj minuti Solano je odnio loptu i odigrao za Karricu, ali udarac je završio u bloku. Minuti kasnije Šparovec je pucao sa 16 metara, lopta je otišla pored gola.

Već u četvrtoj minuti, Bušnja je odnio loptu i lijepo pogodio sa 16 metara – 1:0. Rijeka je nastavila pritiskati, Karrica je još jednom probao, s 20 metara lopta je otišla pored gola. U 18. minuti Haris je sjajno gurnuo Obregona koji je izbio sam pred gol, ali vratar Brinja je obranio.

Rijeka je nastavila pritiskati, Vučkić je prvo glavom poslao loptu preko gola, a onda je u 26. minuti Karrica odlično ubacio, a Vučkićev udarac završio je na vratnici. U 33. minuti, nakon guranja s leđa Vučkića, sudac Melnjak pokazao je na bijelu točku. Vučkić je bio siguran – 2:0.

Brinje je uzvratio u 36. minuti, Klančnik je pobjegao obrani, ali udarac je otišao preko gola. Prilika nije nedostajalo, Vučkić je ostao sam u 16 metara, lob je otišao preko grede.

U 42. minuti Obregon je srušen u kaznenom prostoru, kolumbijski napadač preuzeo je odgovornost – 3:0. Rijeka je nastavila u istom ritmu, a dobru igru naplatila je golom Frigana u 55. minuti koji je glavom pogodio suportan kut – 4:0.

Najljepši trenutak utakmice dogodio se u 62. minuti, Stanić je sjajnim udarcem sa 16 metara pospremio loptu u rašlje. U 74. minuti Frigan je ponovo bio u prilici, uspio je gurnuti loptu pored vratara Brinja, ali vratnica je spasila goste.

U 80. minuti Frigan je sjajno proigrao Vrančića koji je izbio sam pred gol, zaobišao vratara i poentirao – 6:0.

Oznake