Rijeka je odigrala vjerojatno najboljih 45 minuta u prvom poluvremenu ove sezone, ali u konačnici veliki niz propuštenih prilika i dva poništena gola zbog zaleđa donijela samo samo jedan bod.

U konačnici, uz dobru igru, pozitivna stvar je i činjenica da su bijelu pobjegli sa začelja ljestvice koje sada drži Gorica uz napomenu da sastav iz Velike Gorice ima i utakmicu manje.

Nakon početnog ispitivanja snaga, u sedmoj minuti prva velika prilika za Rijeku.

Selahi je sjajno oduzeo loptu i precizno proigrao Djuričina koji se sjurio prema golu. Obregon je dolazio iz drugog plana, Djuričin je krenuo prema golu i našao se u odličnoj prilici, ali udarac je obranio Rogić.

Šibenika odgovorio pokušajima Čanadija u 9. i 11. minuti, a u 19. minuti nova lijepa akcija Rijeke.

Prince je ušao u kazneni prostor i proigrao Djuričina čiji je udarac otišao pored gola. U 26. minuti Selahi je odličnom dugom loptom proigrao Obregona, koji se u pratnji stopera izborio za poziciju, ali previše je oklijevao i na kraju je lopta završila u gol autu.

Nova prilika stigla je samo minutu kasnije. Vukčević je sjajno proigrao Princea koji se sjurio u kazneni prostor i pokušao proigrati Djuričina koji je dolazio sam na drugoj vratnici. Obrana Šibenika kratko je odbila loptu, natrčao je Grgić ali nije dobro zahvatio loptu i udarac s 14 metara otišao je preko gola.

Obregon nije bio precizan ni u 41. minuti, a najveću priliku prvog dijela propustio je Djuričin u sudačkoj nadoknadi.

Prije te prilike Grgić je ubacio iz auta u kazneni prostor, lopta je na kraju došla do Prince koji puca s 15 metara, Rogić odlično obranio.

Uslijedio je ubačaj Pavlovića iz kornera, lopta je u gužvi došla do Djuričina koji je ostao sam na nekoliko metara od gola, ali udarac napadača Rijeke obranio je Rogić.

Rijeka je bila konkretnija u nastavku, a Šibenik je čekao svoju priliku iz kontre. U 66. minuti Djuričin je probao s dvadesetak metara, lak posao za Rogića.

U 68. minuti odličan dupli Obregona i Djouahre, uslijedio je ubačaj, ali lopta je prošla iza leđa Vučkića. Grgić je vratio loptu u kazneni prostor Šibenika, natrčao je Selahi na 16 metara, ali nije dobro zahvatio loptu.

Rijeka je priliku imala i u 83. minuti, Selahi je ostao sam na 16 metara, veznjak Rijeke je ciljao, udarac je otišao pored gola. Šibenik je cijelo vrijeme čekao svoju priliku iz kontre, gosti su propustili bolje odigrati u nekoliko situacija, ali zato su stigli blizu pobjede u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Nakon ubačaja iz slobodnog udarca, lopta se odbila do Dolčeka koji je potegnuo, ali vratnica je spasila Rijeku.

Oznake

Kalendar događanja