Golove za Rijeku postigli su Menalo (62′), Capan (67′) i Drmić (79′) dok su za Varaždin mrežu zatresli Obregon (34′) i Novoselec (84′).

Igrala se 79. minuta. Nakon lijepe akcije po desnoj strani, Drmić je uzeo loptu, sjurio se u kazneni prostor i zakucao je pod prečku – 1:3. Činilo se da će to biti trenutak koji će prelomiti utakmicu, ali u 84. minuti Novoselec je smanjio na 2:3.

Uslijedila je luda završnica, pokušaj Bobana u 90. minuti tijelom je nakon klizećeg starta blokirao Escoval, a u trećoj minuti nadoknade, nakon kornera, udarac Novoselca otišao je blizu gola.

Na kraju Rijeka se uspjela obraniti i uzeti važne bodove u borbi za Konferencijsku ligu.

Prvih 45 minuta nije ponudilo previše prilika, a Varaždin je poveo u 34. minuti. Capan je pogrešno procijenio i odigrao povratnu loptu, Obregon je presjekao i izbio sam pred Nevistića – 1:0.

Varaždin je prijetio već u četvrtoj minuti. Obregon je primio loptu u kaznenom prostoru, Velkovski je uspio izbiti u korner.

Nakon ubačaja, Elezi je ostao u dobroj prilici u kaznenom prostoru, ali njegov udarac završio je bloku.

U 15. minuti Velkovski je neoprezno izgubio loptu pred kaznenim prostorom Rijeke, Varaždin je imao dvije odlične situacije, ali oba dva udarca završila su u riječkom bloku.

U 26. minuti Elezi je povukao akciju i potegnuo s 20 metara, lopta je otišla preko gola.

Igra Rijeke uglavnom se svela na poluprilike i ubačaje koji nisu donijeli niti jednu opasnost pred golom Varaždina.

Varaždin je drugi dio otovorio brzom kontrom koju je zaključio Elezi udarcem preko gola s 18 metara. Rijeka je unutar nekoliko minuta imala tri udarca iz kuta, a gol je stigao u 62. minuti.

Pavičić je ubacio, Menalo se najbolje snašao i poentirao – 1:1. Samo pet minuta kasnije Rijeka je povela. Pavičić je ubacio, Horkaš je loše reagirao, lopta se odbila do Capana koji je zatresao mrežu – 1:2.

U 75. minuti Murić je lijepo prošao i ubacio, Drmić je smirio loptu i potegnuo, ali udarac je otišao preko grede.