Rijeka je u prvom dijelu odigrala najlošije poluvrijeme ove sezone i Hajduk je s tri gola već nakon 45 minuta riješio utakmicu.

U 12. minuti lopta je na rubu kaznenog prostora pogodila Krešića u ruku, Bel je nakon intervencije VAR-a pokazao na bijelu točku.

Livaja je bio precizan s bijele točke – 0:1. U 15. minuti povratna lopta Solana glavom umalo je uzrokovala probleme, Labrović je na vrijeme izašao i pokupio loptu.

Tri minute kasnije Čolina je ubacio, Kalinić ostao sam pred golom, ali nije uspio kontrolirati loptu i propala je prilika.

Rijeka je uzvratila u 19. minuti. Murić je sjajno proigrao Drmića koji je loše primio loptu u situaciji u kojoj je mogao izbiti sam pred gol Hajduka.

U 25. minuti, nakon ubačaja iz kuta, Elez je prenio loptu glavom, ona je došla do Čoline na 15 metara, ali udarac je otišao preko gola.

Nakon pokušaja Vučkića (29′), pet minuta kasnije, Krovinović je sjajnom dubinskom loptom proigrao Čolinu koji je izbio sam pred gol, ali Labrović je izašao s crte i spasio mrežu.

I onda je uslijedilo pet minuta koje su riješile utakmicu. U 37. minuti, nakon ubačaja Livaja je ostao sam. i pogodio iz okreta s 15 metara – 0:2. U 41. minuti Hajduk je kaznio još jednu nevjerojatnu pogrešku u obrani Rijeke, Mikanović je poentirao – 0:3.

Rijeka je imala priliku smanjiti zaostatak u 45. minuti. Murić je izveo korner, Vučkić odložio Drmića, ali njegov udarac s 11 metara otišao je pored gola.

Na otvaranju drugog dijela pokušaji Čerina (49′) i Selahija (51′) nisu bili precizni, a onda je Josip Drmić, nakon intervencije VAR-a, zaradio izravan crveni karton.

Do kraja utakmice Obregon (72′) je imao odličnu priliku, ali udarac je otišao pored gola. Do kraja utakmice Labrović je obranio udarce Ljubičića (80′) i Biuka (86′).

Kalendar događanja

Izložba
 • 27.06. – 09.07.
 • (19:00)

Putujuća izložba fotografija “Tokyo Before / After” u Kortilu

Izložba predstavlja profil Tokija kroz umjetnost fotografije, pri čemu se prizori iz 1930/1940-ih izlažu kao suprotnost onima nastalima nakon 2010. godine...

Detaljnije

Film
 • 06.07.
 • (21:00)

Dokumentarni filmovi u Društvenom centru Drenova

U sklopu manifestacije Ljeto na Drenovi u srijedu 6. srpnja u 21 sat u dvorištu Društvenog centra Drenova na adresi Drenovski put 138a, u suradnji s LFF-om možete pogledati dva kratkometražna dokumentarna filma....

Detaljnije

Književni susret
 • 07.07.
 • (20:00)

Knjiga na nezgodnim mjestima: Dino Pešut u pothodniku ispod autoceste na Krnjevu

U četvrtak 7. srpnja u 20 sati u pothodniku na Krnjevu koji prolazi ispred autoceste, a u kojeg se ulazi iz Medovićeve ulice održat se novi susret iz ciklusa Knjiga na nezgodnim mjestima Gradske knjižnice Rijeka....

Detaljnije

Festival
 • 07.07.
 • (21:00)

Lela Kaplowitz Trio stiže na Festival Štikla

Cijenjena hrvatska jazz vokalistica sa svjetskim glazbenim iskustvom Lela Kaplowitz je nastupala u Madison Square Gardenu, Birdlandu i Blue Noteu u New Yorku, na mnogim prestižnim jazz festivalima te s vrhunskim jazz glazbenicima diljem sv...

Detaljnije

Koncert
 • 07.07. – 08.07.
 • (20:00)

LET 3 otvara Riječku zvečku

Veliko otvaranje festivala Riječka zvečka uz neprikosnovene vladare koncertnih pozornica - riječki Let 3...

Detaljnije

Koncert
 • 12.07.
 • (20:00)

Kultur Shock u Rijeci!

Atipični i politički bezobrazni sa sevdahom, punkom i rockom u savršenoj kombinaciji, u Rijeku dolaze nabrijani da bi vas ”kulturno šokirali”!...

Detaljnije