Rudeš se nakon osam kola nalazi u vrhu Druge HNL gdje se nalazi na drugom mjestu, uz isti broj bodova kao vodeći Jarun. U redovima Rijeke priliku su dobili igrači s manjom minutažom, a u nastavku su na travnjaku priliku dobili i juniori.

U šestoj minuti, Bilić je gurnuo za Jurišića čiji je ubačaj kratko odbio vratar Mustapić. Natrčao je Obregon koji se našao u odličnoj poziciji u neposrednoj blizini, ali njegov udarac obranio je golman Rudeša. Tri minute kasnije Rijeka je ponovo stigla u kazneni prostor gostiju. Jurišić je na kraju gurnuo za Vuka koji je pucao, ali Mustapić je ponovo bio siguran.

U 11. minuti Liklin je probao iz slobodnog udarca, Labrović je bio spreman. Uslijedilo je 15 minuta nadmudrivanja u kojem, su i gosti i domaćin, u nekoliko navrata stigli pred gol Rijeke, ali bez prave završnice. Rijeka je tražila gol i on je stigao u 26. minuti. Lepinjica je lijepo prošao i ubacio, a Vuk je ostao sam u kaznenom prostoru i poentirao – 1:0.

Drugi gol stigao je u 39. minuti. Nakon ubačaja iz kuta lopta je došla do Bilića koji je potegnuo, lopta se provukla pored braniča Rudeša i završila u gornjem kutu – 2:0.

Drugi dio Rijeka je otvorila akcijom u 51. minuti, duplim pasom Jurišića i Bilića, ali udarac Jurišića iz mrtvog kuta nije bio opasan za vrata Rudeša. U 62. minuti Jurišić je ubacio, Obregon je bio najviši, ali udarac glavom išao je ravno u vratara Rudeša.

Gosti su odgovorili u 54. minuti, ali snažan udarac Kamge s ruba kaznenog prostora otišao je pored gola.

U 85. minuti Vuk je povukao akciju, odigrao za Bodetića na lijevoj strani koji je odmjerenim udarcem poentirao – 3:0.

Rijeka je do kraja stvorila još jednu veliku priliku, Vuk je izbio pred sam pred gol, “vagao” vratara Rudeša, te uposlio Bristrića koji je ostao sam pred golom, ali njegov udarac uspjeli su blokirati gostujući braniči.