U Rijeci je nedavno otvoren King’s Brewpub Kolodvor, četvrti u nizu lokala riječkog pivskog brenda King’s. Vlasnik je Vedran Jakominić – Veco, čovjek nepresušnog poduzetničkog duha, koji je svoju ljubav prema putovanjima, dobroj hrani i pivu pretočio u jedinstvenu ugostiteljsku priču.

Novi pub nalazi se u obnovljenoj zgradi Željezničkog kolodvora, na Trgu kralja Tomislava 1, u neposrednoj blizini riječkog kvarta kulture. Kao i drugi King’s pubovi i ovaj ima svoju posebnu priču, i po hrani i po piću, ali i cijenama. Uređen je u industrijskom stilu i u njemu vlada opuštena atmosfera, uz rock i DJ večeri.

U pubu dan možete otvoriti Čokolinom ili Burgerićem s prženim krumpirićima, uz točeno pivo iz King’s Brew pivovare i prvu domaću kolu “Monada”. Ipak, zvijezda King’s-ovog maštovitog menija je sendvič Stereotrip s prženim tripicama, salatom, kiselim vrhnjem, rajčicom, svježim krastavcima i češnjakom u baguetteu. Izvrsna je i kava sa svim mogućim vrstama mlijeka, životinjskog i neživotinjskog porijekla, a birati možete i između dvadesetak vrsta pelinkovca.

Jela se mogu naručiti i Wolt dostavom, a radno vrijeme puba je od 8 do 23 sata, petkom i subotom do ponoći.