Rijeka je odigrala sjajno prvo poluvrijeme, a Dinamo se vratio u nastavku. Rijeka nije mogla poželjeti bolje otvaranje. Prince je sjajno povukao kontru, stigao pred kazneni prostor Dinama i ostavio loptu za Drmića. Napadač Rijeke naciljao je s 18 metara i sjajno pogodio – 1:0.

Dinamo je uzvratio preko Oršića u 11. minuti, ali njegov udarac s 18 metara ukrotio je Zlomislić.

Iduća prilika uslijedila je u 20. minuti. Leovac je ubacio s lijeve strane, udarac Oršića glavom otišao je preko grede. Uslijedili su udarci Princea i Leovca, ali oba su završila preko grede na suprotnim stranama. U 36. minuti Ivanušec je odigrao za Čopa koji je ušao u kazneni prostor, ali Zlomislić je izašao s gola i izbio loptu.

Rijeka je odigrala sjajno prvo poluvrijeme

Rijeka je odigrala sjajno prvo poluvrijeme

I onda je krenula luda završnica. U 38. minuti Vučkić je iskoristio trenutak u kaznenom prostoru i pucao. Livaković je obranio, a Drmić odbijanac pospremio u mrežu – 2:0! U 42. minuti Murić je ubacio iz slobodnog udarca, Velkovski je poentirao udarcem glavom – 3:0! Dinamo je imao još jednu priliku u 45. minuti, lijep udarac Oršića sa 16 metara otišao je pored vratnice.

Rijeka je drugi dio otvorila prilikom u 54. minuti. Vukčević je probio lijevu stranu i odigrao za Drmića, ali udarac je od bloka završio u korneru. Dinamo se vratio u igru u 58. minuti. Nakon duela Šutala i Vučkića u kaznenom prostoru Rijeke, sudac Pajač pokazao je na bijelu točku. Petković je bio siguran – 3:1.

Minutu kasnije nova prilika, Oršić je ubacio, a udarac Andrića glavom otišao je pored gola. Dinamo je nastavio pritiskati, nakon jednog duela u kaznenom prostoru Pajač je na intervenciju VAR-a išao provjeriti situaciju i dosudio penal zbog igranja rukom Velkovskog.

Dinamo se vratio u nastavku

Dinamo se vratio u nastavku, a Andrić je zabio glavom za konačnih 3:3

U 64. minuti Petković je bio siguran s bijele točke – 3:2. Dinamo se vratio u 82. minuti, Ristovski je ubacio, a Andrić zabio glavom za konačnih 3:3.