Obavještavamo naše navijače da je za sektore namijenjene navijačima HNK Rijeka prodano oko 3000 ulaznica i da na dan utakmice neće biti prodaje ulaznica na stadionu.

S obzirom da će uz već najavljeni odlazak brodom u organizaciji Kluba navijača Armada veći dio naših navijača na utakmicu putovati sredstvima cestovnog prijevoza prenosimo slijedeće informacije dobivene od Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Policija će obavljati prihvat organiziranih i neorganiziranih skupina navijača HNK Rijeka na izlazu s autoceste A1- naplatna postaja Dugopolje.

Preporučeno vrijeme dolaska svim navijačima HNK Rijeka na naplatnu postaju Dugopolje je u 16 sati, što je ujedno i posljednje vrijeme dolaska u kojem se posjetiteljima može osigurati pravovremeni dolazak na stadion.

Sve organizirane skupine navijača, koje budu putovale autobusima bit će upućene izravno na stadion. Za sve ostale navijače koji budu putovali neorganizirano, osobnim ili kombi vozilima osiguran je parking pod policijskim nadzorom kod naplatne postaje Dugopolje te je organiziran prijevoz autobusima do stadiona i natrag.

Ulazi na stadion bit će otvoreni od 16 sati. Posebno napominjemo našim navijačima da prilikom ulaza na stadion moraju posjedovati personaliziranu ulaznicu (na svoje ime i prezime) i osobni dokument s fotografijom (osobna, putovnica ili vozačka).

Pozivamo i molimo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te podsjećamo na zakonske odredbe iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima prije, za vrijeme i nakon utakmice, a koja se odnose na prekomjernu alkoholiziranost (preko 0,5 g/kg), zabranu posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta i neovlašteni ulazak u natjecateljski prostor i dr.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za naš klub, a ujedno i za sve naše navijače.

Veliko hvala svim našim navijačima koji su nas pratili tijekom cijele sezone, a posebno onima koji će nas i u četvrtak bodriti sa tribina i dati dodatnu snagu našim igračima da vrate Rabuzinovo sunce tamo gdje mu je i mjesto – u našu najdražu Rijeku.

Kalendar događanja

Izložba
 • 27.06. – 09.07.
 • (19:00)

Putujuća izložba fotografija “Tokyo Before / After” u Kortilu

Izložba predstavlja profil Tokija kroz umjetnost fotografije, pri čemu se prizori iz 1930/1940-ih izlažu kao suprotnost onima nastalima nakon 2010. godine...

Detaljnije

Književni susret
 • 07.07.
 • (20:00)

Knjiga na nezgodnim mjestima: Dino Pešut u pothodniku ispod autoceste na Krnjevu

U četvrtak 7. srpnja u 20 sati u pothodniku na Krnjevu koji prolazi ispred autoceste, a u kojeg se ulazi iz Medovićeve ulice održat se novi susret iz ciklusa Knjiga na nezgodnim mjestima Gradske knjižnice Rijeka....

Detaljnije

Festival
 • 07.07.
 • (21:00)

Lela Kaplowitz Trio stiže na Festival Štikla

Cijenjena hrvatska jazz vokalistica sa svjetskim glazbenim iskustvom Lela Kaplowitz je nastupala u Madison Square Gardenu, Birdlandu i Blue Noteu u New Yorku, na mnogim prestižnim jazz festivalima te s vrhunskim jazz glazbenicima diljem sv...

Detaljnije

Koncert
 • 07.07. – 08.07.
 • (20:00)

LET 3 otvara Riječku zvečku

Veliko otvaranje festivala Riječka zvečka uz neprikosnovene vladare koncertnih pozornica - riječki Let 3...

Detaljnije

Koncert
 • 12.07.
 • (20:00)

Kultur Shock u Rijeci!

Atipični i politički bezobrazni sa sevdahom, punkom i rockom u savršenoj kombinaciji, u Rijeku dolaze nabrijani da bi vas ”kulturno šokirali”!...

Detaljnije

Koncert
 • 13.07.
 • (21:30)

Koncert Nine Badrić na Trsatskoj gradini

U okviru Ljeta na Gradini, u drijedu, 13. srpnja, u 21.30 sati, koncert će održati Nina Badrić, jedna od najcjenjenijih hrvatskih pjevačica...

Detaljnije