Riječke ljetne noći: Plesni spektakl na vodi na Bazenima Kantrida

Nakon što su plivačice Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris proteklih sezona uspješno izvele ukupno pet revija na teme popularnih mjuzikala, riječko se Kazalište  ponovno vraća na bazen kako bi riječkoj publici pokazalo čaroliju na vodi. Ove godine to je bio Back to the ‘60s, priča poznata iz mjuzikla Hairspray. Smještena u početak 60-tih godina prošlog stoljeća, u američki Baltimore, u vrijeme borbe za osnovna ljudska prava crnaca i protiv rasne segregacije. Glavni lik je mlada Tracy koja postaje simbol borbe protiv svake isključivosti i borbe za ravnopravnost onih drugačijih.

Revija na vodi donosi prekrasnu plesnu glazbu s početka 60-tih godina, a trenerice Kluba Primorje Aqua Maris osmislile su koreografije koje su izvele 90-tak riječkih sinkrica, od najmlađih do najstarijih.

Temu je izabrala Barbara Lenac, izvršna producentica je Sanja Pavić. Koreografiju i režiju potpisuju Valerija Petrachina, Monica Marinelli, Jelena Garabiljević, Meri Drašković, Rebecca Domika, Ivana Host, Marta Crnčić, Iva Matanović i Aleksandra Saršon Pezelj.