U natjecanju u 14 kategorija dodijeljene su 34 nagrade, među kojima i za najgoru tetovažu. Ppobjednik jubilarnog Expoa je Ivan Stevanović Ekser, kojem je dodijeljena nagrada Best of Show.

Posjetitelji su, uz tetoviranje, kroz sva tri dana mogli uživati i u zabavnom programu – atraktivnim nastupima “letećeg cirkusa” iz Zagreba, plesnim točkama RI Dance plesne skupine i suspenzijama Dino Helvida i Lane Fist.

Kao i ranijih godina Tattoo Expo imao je i humanitarnu notu, u suradnji s Općinom i TZ Kostrena te Centrom kulture Kostrena. Ove godine sakupljala su se sredstva za pomoć sumještaninu iz Kostrene, 9-godišnjem Tinu, kojem je s dvije godine dijagnosticirana cerebralna paraliza. Kako bi se Tinu omogućio daljnji napredak i olakšalo kretanje potrebna su mu razna invalidska pomagala.

U videu pogledajte kako je protekla jubilarna riječka konvencija tetoviranja, kao i razgovore s artistima i njihovim klijentima.

Rijeka Tattoo Expo manifestacija je koja uspješno egzistira i raste iz godine u godinu, a priča je započela sada već davne 2010. godine sa svega 7 tattoo artista sudionika. Do svog petog izdanja, kada je sudjelovalo 40 tattoo artista, Rijeka Tattoo Expo održavala se u Rijeci, pa stoga i nosi to ime. Nakon toga u potrazi za većim i adekvatnim prostorom, novi dom konvencije postaje Sportska dvorana u Kostreni.