Repetitor

REPETITOR (Srbija)
http://www.myspace.com/repetitor

Grupa je nastala zimi 2005. godine kad se Ana-Marija Cupin (bubnjevi) pridružila Mileni Milutinović (bas, glas) i Borisu Vlastelici (gitara, glas) koji su već neko vrijeme svirali zajedno. Repetitor od početka 2006. godine nastupa po Beogradu a kasnije i po ostalim većim gradovima u Srbiji i s bendovima kao što su Partibrejkers, Kanda, Kodža i Nebojša, Jarboli, Dža ili bu, ili Obojeni program.

Prva studijska snimka grupe, singl “Ja”, koji je objavljen na kompilaciji “Jutro će promeniti sve?” proveo je pet tjedana na prvom mjestu liste domaćih singlova Radija B92. Repetitor se pojavljuju s tri pesme i na kompilaciji Zdravo, zdravo, zdravo (Kultur Akt, 2008), na kojoj je predstavljeno pet tada novih bendova iz Beograda.

Njihov album prvijenac “Sve što vidim je prvi put” sniman je 2008. godine u studiju producentske kuće Digimedia u Beogradu i početkom svibnja u Puli (studio Partyzan). Album donosi 13 pjesama, a producirao ga je Boris Mladenović (član grupa: Jarboli, Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar, Veliki prezir, Dvojac bez kormilara).

Bend je 2007. godine na pulskom Art&Music festivalu osvojio prvo mjesto po glasovima žirija i publike.

Repetitor je jedan od sinonima za srpsku rok scenu koji ima i kvalitetu i energiju neophodnu za dobru svirku, i snagu da razmrda i malo starije poklonike domaćeg gitarskog zvuka.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 35,00 kn mogu se kupiti u Klubu Place (Ružićeva 2), te u Glazbenom Centru Rijeka (F. Račkog 22, tel:’51/371-014) , na dan koncerta ulaznica iznosi 50,00 kn.