Humanitarna akcija „Kuglice dobrih želja“ u organizaciji Udruge studenata biotehnologije (UsbRi) održavat će se i tijekom petka, 29. studenog. S obzirom na to da je u srijedu jaka kiša omela cjelodnevno održavanje humanitarne akcije „Kuglice dobrih želja“, prema želji građana i u dogovoru s organizatorima, akcija se produžuje na još jedan dan.

Građani će se moći pridružiti humanitarnoj akciji „Kuglice dobrih želja“ tijekom petka, 29. studenog,  u vremenu od 10 do 20 sati i kuglicama sa svojim željama ukrasiti božićne jelke na Korzu i na Trgu Grivica.

Akciji su se danas, u pauzi sjednice Gradskoga vijeća, odazvali gotovo svi riječki vijećnici te jelku na Korzu ukrasili i svojim kuglicama dobrih želja.

Humanitarna akcija „Kuglice dobrih želja“ održava se četvrtu godinu za redom. Ove godine pripremljeno je 1000 kuglica. Volonteri, studenti  riječkog Sveučilišta, pomoći će svim zainteresiranima pri izradi kuglica za koje građani mogu dati donacije od 20 kn.

Sve prikupljene donacije ovogodišnje akcije namijenjene su kupnji  specijalno prilagođenog kombi vozila (minibusa) za prijevoz osoba s invaliditetom te za pomoć Azilu za pse Društva za zaštitu životinja Rijeka.

Humanitarna akcija „Kuglice dobrih želja“ i ove se godine održava uz suradnju i pod pokroviteljstvom Grada Rijeke.