Promet

Za vozila koja u središte grada dolaze iz smjera istoka cesta će biti zatvorena od Jelačićevog trga. Za promet se zatvaraju Scarpina ulica, Adamićeva ulica, Jadranski trg, Trpimirova ulica, Trg Žabica te dio Krešimirove ulice do križanja s Manzonijevom ulicom. Za vozila koja dolaze iz smjera zapada zatvorit će se dio Krešimirove ulice (od križanja s Manzonijevom ulicom), Trg Žabica, Ulica Riva te Ulica Ivana Zajca.
           
Taksi vozila koja u središte grada dolaze iz njegovog zapadnog dijela, moći će prometovati do Trga Žabica gdje se moraju okrenuti i nastaviti vožnju prema Manzonijevoj ulici. Taksi vozilima koja u središte grada dolaze s istočne strane vožnja će biti dozvoljena do Jelačićevog trga uz obavezno skretanje prema Ulici Ivana Zajca i dalje prema istoku.
 
Za trajanja ove privremene regulacije prometa, zatvorenim prometnicama moći će prolaziti isključivo vozila dežurnih interventnih službi.
 
Privremena regulacija prometa tijekom proslave Nove godine u središtu grada provest će se sukladno idejnom rješenju Rijeka prometa, uz suglasnost Hrvatskih cesta u Rijeci i rješenje Policijske uprave primorsko-goranske.