U 18 sati u programu Rijeka Calling nastupit će Enver Krivac koji će s Krunom Lokotarom razgovarati o svom romanu “Osamotne okolnosti”.

U 19 sati na tribini u fokusu Tvrtko Jakovina predstavit će svoju knjigu “Svijet bez katarze”. Moderator raugovora bit će Seid Serdarević.

U 19.30 sati u Jaslicama na 1. katu MMSU-a kreće program “Razgovori s povodom”, a tema je knjiga “I have never been to America” Filipa Koludrovića. Uz autora, u razgovoru će sudjelovati Leila Topić i Damir Urban.

U 20 sati na tribini u fokusu nastupit će Slobodan Šnajder i u razgovoru sa Seidom Serdarevićem predstaviti svoju knjigu “Anđeo nestajanja”.

O festivalu

Riječki sajam knjiga i festival autora – Vrisak, u organizaciji izdavačke kuće V.B.Z. u svom 16. izdanju od 10. do 17. rujna održavat će se u kvart kulture „Benčić“.

Cjelokupni program dostupan je na webu festivala Vrisak.

Ulaz na sve programe festivala, osim na filmske projekcije u Art kinu, u potpunosti je besplatan.

Live stream možete gledati i direktno na V.B.Z.-ovu YouTube kanalu i Facebook stranici.

Vrisak se održava pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, programa Kreativna Europa Europske unije, Tradukija i zaklade Pro Helvetia a u suradnji s Muzejom moderne i suvremene umjetnosti, Dječjom kućom GKR, Dnevnim boravkom i Hrvatskom gospodarskom komorom – Zajednicom nakladnika i knjižara.

Kalendar događanja