Klub navijača Armade donirao je Društvu za dječju kirurgiju Rijeka 20 tisuća kuna, skupljenih prodajom ulaznica na ovogodišnji spektakl „Povratak na Kantridu“. Radi se o udruzi kirurga KBC Rijeka specijaliziranih za dječju kirurgiju, koji pružaju vrhunsku zdravstvenu skrb djeci tri županije i kojima je svaka donacija iskoristiva za daljnje usavršavanje i edukaciju više nego dobrodošla.

Školovanje kirurga

„Zadovoljni smo svotom koju ćemo donirati, a radi se o prihodu od prodanih ulaznica za prijateljsku utakmicu u sklopu Povratka na Kantridu. Kao i prošle godine, usmjeren je onima kojima je najpotrebnije, a vjerujemo da oni najbolje znaju u koje će svrhe donaciju upotrijebiti“, kazao je Dejan Božić, predsjednik Kluba navijača Armada Rijeka.

„Jako smo zadovoljni donacijom koja je namijenjena Društvu za dječju kirurgiju Kantrida. Donacija će biti ciljano iskorištena i to za školovanje naših kirurga, jer smatramo da znanje neminovno donosi bolje liječenje, manji broj dana provedenih u bolnici i zadovoljnije pacijente. Svjesni smo da je ova donacija hvalevrijedna i još se jednom zahvaljujemo Armadi koja je znala prepoznati naše potrebe“, izjavio je ovom prilikom prof. prim. dr. sc. Harry Nikolić, dr. med.

Donaciju su uručili predsjednik i tajnik Kluba navijača Dejan Božić i Tomislav Blagaić te Vedran Babić u ime organizatora „Povratka na Kantridu“, a donacija je simbolično predana na dan sv. Nikole – zaštitnika djece.