Prometni znam, zabranjen smjer

U smjeru zapada, za promet će biti zatvorena dionica koja počinje na Jelačićevom trgu i dalje prolazi Scarpinom ulicom, Adamićevom ulicom, Jadranskim trgom, Trpimirovom ulicom, Trgom Žabica i dijelom od Krešimirove ulice do križanja s Manzonijevom ulicom.

U smjeru istoka, za promet će biti zatvorena dionica koja prolazi dijelom Krešimirove ulice i to od raskrižja s Manzonijevom ulicom, zatim Trgom Žabica te ulicom Riva i Ulicom Ivana Zajca.
          
Taxi vozila, moći će u smjeru istoka voziti do Trga Žabica, gdje se okreću i nastavljaju kretanje u smjeru zapada prema Manzonijevoj ulici, dok će u smjeru zapada moći voziti do Jelačićevog trga gdje će skretati prema Ulici Ivana Zajca i dalje prema istoku.

Javni gradski prijevoz se za vrijeme trajanja ove preregulacije preusmjerava na sjeverni koridor, odnosno vozila koja dolaze iz smjera zapada se preusmjeravaju u Manzonijevu ulicu te Fiorello la Guardija, a u suprotnom smjeru od Mrtvog kanala prema Ulici Ivana Grohovca, Žrtava fašizma i Ulici Pomerio.
          
Za trajanja ove privremene regulacije prometa, zatvorenim prometnicama moći će prolaziti isključivo vozila dežurnih interventnih službi.  

Privremena regulacija prometa tijekom proslave Nove godine u središtu grada provest će se sukladno idejnom rješenju Rijeka prometa, uz suglasnost Hrvatskih cesta u Rijeci i rješenje Policijske uprave primorsko-goranske.

Kalendar događanja