Od petka, 26. lipnja zbog radova na sjevernom traku Krešimirove ulice sav promet se preusmjerava na južni prometni trak. Slijedom navedenog mijenjaju se i trase autobusnih linija Autotroleja.

Linija 4 prometuje redovnom trasom do križanja ulica Žrtava fašizma/Fiumara. Na križanju se uključuje na privremenu trasu: „Most spomenik“, pored hotela „Continental“ skreće na Titov trg i dalje Grohovčevom i sjevernim koridorom do raskrižja s Prvomajskom gdje se uključuje na redovnu trasu. Za ukrcaj/iskrcaj putnika koristi se stajalište na „Mostu spomenik“.

Linije 5, 11 i 19 prometuju s terminala Delta, a onda Cindrićevom – M. Smokvine Tvrdog – Titov trg i dalje Grohovčevom do Prvomajske gdje se uključuju na redovne trase.

U povratku linija 5 prometuje redovnom trasom do stanice Nikole Tesla – preko stajališta Željeznički kolodvor (koja je ujedno ukrcajna i iskrcajna stanica) –  Riva – terminal Delta koje je ujedno početno i završno stajalište.

Linijama 2a, 6, 7, 7a, 20 i 21 omogućeno je u smjeru zapada skretanje iz Krešimirove u Ulicu Nikole Tesla. U povratku prometuju redovnim trasama.

U povratku linije 11, 19, 20 i 21 prometuju redovnim trasama do stanice u Ulici Nikola Tesla, preko stajališta Željeznički kolodvor i dalje redovnom trasom do terminala Delta.

Linije 4 i 5 koristite sva stajališta duž sjevernog koridora.

Linije 11 i 19 koristiti stajalište F. la Guardia i Žrtava fašizma za ukrcaj/iskrcaj putnika.

Ukidanje stajališta

Na navedenoj trasi ukidaju se stajališta Brajda i KBC Rijeka u oba smjera, stajališta Manzzoni i Željeznički kolodvor u smjeru istok-zapad, te stajalište Mlaka u smjeru zapad-istok. Stajalište Željeznički kolodvor u smjeru zapad-istok stavlja se u funkciju.

Uspostavlja se privremeno stajalište oko 60 metara poslije stajališta Brajda u smjeru istok-zapad (prije skretanja u Manzzonijevu ulicu), na kojem staju i županijske linije 18, 18b, 22, 23, 30 i 32.

Stajalište Mlaka u smjeru B izmješta se za 100 metara prije postojeće stanice (nasuprot Inine pumpe). Linija 8 koristi privremeno stajalište u Baračevoj ulici cca 100 metara prije ukinute stanice.

Privremena stajališta bit će označena stajališnim oznakama.

Kalendar događanja

Predstava
 • 03.07. – 04.07.
 • (21:00)

“Kralj Edip” – klasik za nove generacije

Jedan od najnagrađivanijih umjetnika iz Cordobe, Luciano Delprato, ponudit će suvremeno čitanje klasične dramske literature te ovaj lektirni naslov mladoj publici....

Detaljnije

Obilazak
 • 04.07.
 • (10:00)

„Neboderi: Grad među oblacima“

Dođite poslušati priču o riječkim neboderima, saznajte kako aktivirati svoj krov uz savjete Sekcije, a na kraju ponesite uspomenu u obliku fotografije ili crteža s radionice skiciranja gradskih vizura....

Detaljnije

Predstava
 • 03.07.
 • (20:00)

Port of Dance: Viktor Černický “PLI”

„PLI“ kombinira 22 stolice i jednog posvećenog čovjeka. Na maloj platformi Viktor Černický odlučno ulazi u pokušaj neodređene konstrukcije, rekonstrukcije i dekonstrukcije svemira...

Detaljnije

Festival
 • 04.07.
 • (10:00)

U Harteru na Kvarteru, u epizodi: Ulični sport

Posjetitelje očekuje vođena planinarska šetnja do Žaklja, radionica urbanog penjanja, prezentacija Skateboard kluba Kvarner, urbana biciklistička tura od Konta do Hartere...

Detaljnije

Festival
 • 04.07. – 05.07.
 • (09:00)

Kantrida FKK 2020: Svečano otvorenje uz ponoćnu operu

Raznolikim programom na plaži Ploče, čiji će vrhunac biti ponoćna premijera “Opere Navale” Zorana Majstorovića, svečano će se otvoriti manifestacija Kantrida FKK 2020 ...

Detaljnije

Izložba
 • 05.07.
 • (11:00)

Likovna izložba “Pul Kaštela”

Na izložbi sudjeluju umjetnici iz svih krajeva Hrvatske, a od 2009. godine izložba je i međunarodnog karaktera....

Detaljnije

Skip to content