Gradonačelnik Filipović je uz najbolje želje za Božić i predstojeću novu godinu uručio ravnatelju KBC-a Alenu Ružiću prigodne poklone za djelatnike COVID odjela KBC-a istaknuvši kako je riječ o maloj gesti zahvalnosti djelatnicima KBC-a koji već dvije godine ulažu velike napore u suzbijanju pandemije COVID-19.

„Svjesni smo da je borba s pandemijom veliki pritisak na bolnički sustav i da svi djelatnici KBC-a svakodnevno ulažu nadljudske napore u toj borbi. Iduća godina bit će obilježena otvaranjem nove bolnice na Sušaku kao i preseljenjem dječje bolnice Kantrida na tu novu lokaciju. Bit će to milenijski korak za zdravstveni sustav u Rijeci“, istaknuo je gradonačelnik Filipović i poželio svim djelatnicima KBC-a što uspješniju i zdraviju 2022. godinu.

„Svi naši djelatnici pa tako i oni na COVID odjelima daju sve od sebe u ovim teškim vremenima ulažući velike psihičke i fizičke napore u očuvanju zdravlja naših pacijenata i hvala vam što to prepoznajete“, rekao je zahvaljujući na poklonima ravnatelj KBC-a Alen Ružić koji je u svoje osobno kao i u ime cijelog KBC-a Rijeka predstavnicima Grada Rijeke poželio što uspješniju nadolazeću godinu u kojoj će se, kako je istaknuo, dobra suradnja zasigurno nastaviti i dalje.

Uz Alena Ružića, s gostima su se susrele i zamjenica ravnatelja Diana Maržić, pomoćnica za kvalitetu Renata Dobrila Dintinjana te pomoćnica za sestrinstvo Snježana Juričić.

Oznake