Osim igrača na predstavljanju su među ostalima bili i trener Goran Tomić, članovi stručnog stožera, predsjednik Kluba Damir Mišković s obitelji i riječki gradonačelnik Marko Filipović.

Voditelj programa bio je Joso Krmpotić koji je najavljivao igrače dok su jedan po jedan izlazili iz autobusa, a razgovarao je i s trenerom Tomićem koji je komentirao upravo završene pripreme momčadi kao i početak nove sezone. „Lijepo je pobjeđivati na pripremama, no nadam se da su svi ovi igrači svjesni što nas čeka od ove subote nadalje te za koji klub i koje navijače igraju“, kazao je Tomić i dodao kako nije mogao pronaći bolju ekipu od ove koju čine lojalni i stručni ljudi.

Kao gradonačelnik, ali i navijač HNK Rijeke Marko Filipović poželio je klubu uspješnu novu sezonu HNL-a, kao i nastupe u Europi te zaključio kako se nada da će HNK Rijeka ponovno napuniti tribine na Rujevici te da će Klub i grad dalje biti ponosni jedni na druge.

Nakon Filipovića prisutnima se obratio i predsjednik Damir Mišković koji je uvjeren u odličnu godinu pred “Rijekinim” nogometašima. „Zadovoljni smo postignutim, napravili smo sezonu zanimljivom, a ove će godine biti i bolje jer ćemo dati sve od sebe: i igrači, i navijači i uprava, a što se Europe tiče za nas je svako novo kolo uspjeh. Vidjet ćemo u kakvoj formi ćemo biti i kako ćemo igrati, ali kako god završili neće biti problema“.

Program je završio velikom zahvalom Josi Krmpotiću na godinama voditeljskog praćenja HNK Rijeka zbog čega mu je uručen i dar, a nakon toga su svi igrači bacali nove dresove publici kao dar dobrodošlice na tribine.

Dresovi će navijačima biti dostupni na svim uobičajenim prodajnim mjestima fan artikala, kao i na klupskom web shopu uz 30% popusta.

Oznake

Kalendar događanja

Razgovor
 • 22.09.
 • (19:00)

Bik Van der Pol / umjetnička rezidencija i artist talk

Razgovor s umjetničkim dvojcem Bik Van der Pol o njihovoj umjetničkoj praksi i dojmovima o Rijeci ...

Detaljnije

Izložba
 • 22.09. – 07.10.
 • (19:00)

Izložba “Glowing Globe: Artificial Art Alienated” u Kortilu

Izložba će predstaviti različite pozicije u medijskoj umjetnosti, propitivanje, eksperimentiranje i promišljanje fenomena umjetne inteligencije u velikom broju umjetničkih radova....

Detaljnije

Razgovor
 • 23.09.
 • (20:00)

Adaptacija. Čitanje filma #3: Ivan Salaj i “Osmi povjerenik”

U Art-kinu gostuje redatelj Ivan Salaj povodom prikazivanja njegove hit komične drame Osmi povjerenik, nastale prema istoimenom predlošku Renata Baretića...

Detaljnije

Književni susret
 • 23.09.
 • (19:00)

Knjiga na nezgodnim mjestima: Jasen Boko u Omišlju (s naftnim terminalom u pozadini)

Gradska knjižnica Rijeka najavljuje druženje s Jasenom Bokom, poznatim hrvatskim putopiscem i dramaturgom...

Detaljnije

Predstava
 • 23.09.
 • (20:00)

Komedija “Jel’ tako, Zorane?” dolazi nasmijati Riječane

Kazalište Moruzgva ponovno gostuje u Rijeci, ovoga puta sa svojom najnovijom predstavom nastalom u koprodukciji s Kazalištem Marina Držića iz Dubrovnika...

Detaljnije

Izložba
 • 25.09. – 15.10.
 • (00:00)

“Južna sazviježđa: poetike nesvrstanih” u Galeriji Filodrammatica

Izložba skupine autora u sklopu šesnaestog izdanja interdisciplinarnog festivala "Moje, tvoje, naše" ove godine posvećenog temi Pokreta nesvrstanih....

Detaljnije