Zajedno smo Rijeka

Serijom oglasa, plakata, radio i tv spotova animiraju se građani za posjet utakmicama Rijeke, a navijači pozivaju na nenasilno ponašanje i fer navijanje. Dio je to aktivnosti i inicijative Uprave kluba kojom se na utakmicama nastoji postići primjerna sportska atmosfera, a stadioni trebaju biti sigurna mjesta za zabavno druženje čitavih obitelji.

Mnogi viđeniji Riječani, zaslužni sportaši, ugledni sportski djelatnici, popularni glazbenici, glumci, novinari, prepoznali su ciljeve akcije i odlučili podržati prvoligaše Rijeke i fer play navijanje te svojim likom sudjeluju u vizualnim rješenjima i porukama oglasne kampanje.

Za potrebe snimanja fotografija za nastavka kampanje „Zajedno za Rijeku“ danas su se na stadionu pod stijenama Kantride okupili: najpopularniji riječki glumac Alen Liverić, olimpijka preciznog oka Snježana Pejčić, „zlatni“ vaterpolist Samir Barać, Riječanka zlatnog glasa Tina Vukov, glavni urednik Novog lista Branko Mijić te dvije živuće legende riječkog i hrvatskog sporta, Miroslav Ćiro Blažević i Zdravko Ćiro Kovačić.

Podsjetimo se da su u prvoj seriji oglasa lansiranih neposredno pred derbi s „Hajdukom“ sudjelovali Zoran Prodanović Prlja iz skupine Let 3, glumica Leonora Surian te zametski zvončar i „morćić“ HNK Rijeke, mlađahni Paolo Zanelli.

Kalendar događanja