Sve ljubitelje nogometa očekuje jedan pravi spektakl pod legendarnim stijenama, a cijelu manifestaciju otvorit će veterani Rijeke i Orijenta od 18.30 sati utakmicom na pomoćnom terenu.

Jedan od onih koji je osjetio draži igranja na Kantridi je i riječki prvotimac Ivan Tomečak koji je u svom prvom nastupu u dresu Rijeke pod stijenama postigao ujedno i prvi gol za bijele.

– Sjećam se prve utakmice na Kantridi u dresu Rijeke. Postigao sam gol protiv Istre, bio je to naš prvi gol te sezone i to je bio početak jedne lijepe priče i uspješne sezone, rekao je Ivan Tomečak evociravši uspomene s Kantride.

Uoči utakmice položit će se vijenac ispod sjeverne tribine u spomen na sve pripadnike Armade koji su poginuli u Domovinskom ratu, a uoči utakmice očekuje se i spektakularan vatromet.

– Uvijek se lijepo vratiti na Kantridu, stvarno je posebna atmosfera igrati pod stijenama na Kantridi, pamtim da je to uvijek bio poseban osjećaj. Tu je bila i “Lovranska glazba” koja je svirala uoči utakmice, mažoretkinje, Kantrida je davala jednu posebnu čar. Uvijek se rado vratimo na Kantridu i vjerujem da će u petak biti prava nogometna fešta i pozivamo ljude da dođu u što većem broju. Vjerujem da će biti odlična atmosfera, ustvrdio je Ivan Tomečak.

Foto: Goran Grudić