Za sve one koji još uvijek nisu posjetili festival, slijedi nekoliko dobrih razloga zbog kojih nikako ne biste trebali propustiti ovaj gastro događaj koji je oduševio Riječanke i Riječane.

Alen Tibljaš će se nakon 30 godina puštanja glazbe oprostiti od publike kao DJ uz program “Posljednji DJ set Alena Tibljaša”, a ove će vas subote njegova playlista podsjetiti na vremena kada je puštao glazbu u kultnim riječkim klubovima – u Točki i na Arci, a taj isti DJ set odlučio je još jednom ponoviti upravo na Food truck festivalu.

Festival će u nedjelju zaključiti The Janitors – akustični kvartet koji izvodi covere većinom stranih glazbenika uz ponešto domaćih urbanih pop-rock autora. U njihovom širokom repertoaru se mogu naći brojne uspješnice raznih izvođača od The Beatlesa, Beach Boysa, Rolling Stonesa, Johnny Casha, preko Dire Straitsa, REM-a, Duran Durana, Bruce Springsteena, pa do danas aktualnih The Killersa, Bruna Marsa i Georga Ezre.

Danas slijedi uvod u vikend uz Elephant in the room band koji će publiku zabaviti uz raznolik repertoar stranih pop, soul i r’n’b uspješnica uz nešto hrvatske glazbe.

Vruće ljetne dane još samo ovog vikenda možete provesti u hladu Nugentovog parka na Trsatskoj gradini, uživajući u izvrsnim zalogajjima i osvježavajućim pićima. Organizatori su za završetak pripremili i programski bogat vikend pa zaista ne postoji razlog da se u narednim danima ne uputite prema Trsatu.

Foto: Ivor Mažar