Ove godine TRY theatre upisuje četiri grupe polaznika od trećeg razreda osnovne škole pa sve do maturanata, koje će biti raspoređeni u Elementary School, Middle School, Junior High School i Senior High School grupe. Radionice se održavaju dva puta tjedno u popodnevnim satima u HKD-u na Sušaku. Priliku za audicijski sat imat će svi koji ispune online prijavnicu.

Ako želite vidjeti kako izgledaju radionice i predstave TRY theatrea, možete naći slike i snimke prijašnjih produkcija na njihovoj Facebook, Instagram, i Youtube stranici.

Za sva dodatna pitanja vezana za upis i ovogodišnji program TRY theatre-a, slobodno se javite mailom na try@trytheatre.org ili na +385 95 594 8806

TRY theatre je kazališna udruga koja već dvanaestu godinu zaredom u Rijeci i okolici okuplja veliki broj djece i mladih koja na sceni oživljavaju inovativna kazališna djela. Proces je to koji spaja zabavu, smijeh i učenje u opuštenom okruženju, potičući djecu da se opuste i razviju svoje vještine, kreativnost i talente.

Osim toga, TRY theatre je poznat i po nizu suradnji na međunarodnim projektima i festivalima od kojih su neki od najznačajnijih: suradnja s Prague Youth Theatreom na Prague Fringe Festivalu, gostovanje na Otroškom festivalu gledaliških sanj u Ljubljani te suradnja s Belgrade Youth Theatreom.

Oznake