“Plain pasta” bavi se naizgled normalnim i svakodnevnim situacijama poput poslovnog sastanka, razgovora sa simpatijom ili društvenog okupljanja, a sve te naizgled normalne situacije otkrivaju na sceni zapravo svoju pravu pozadinu: napetost među ljudima i unutar samog čovjeka koje se uvijek iznova trudimo ignorirati, a koje nas itekako oblikuju – nas i naš pogled prema svijetu.

Plain Pasta je tako predstava koja najviše komunicira kroz ono što na sceni nije izrečeno. Noseći se sa svojim osobnim izazovima, strahovima i slabostima, likovi proživljavaju situacije u kojima se nalaze kao još jedan dokaz nemogućnosti da se iskreno i istinski povežu jedni s drugima.

Predstava je titlovana i izvodit će se svake večeri od 3. do 6. veljače, a ulaznice po cijeni od 20 kn se mogu kupiti na ulazu u dvoranu od 19:30 h.

TRY theatre, riječko kazalište za mlade na engleskom jeziku, već dugi niz godina piše i producira jedinstvene predstave te kroz njih, u opuštenom okruženju, potiče mlade da razviju svoje talente i kreativnost.