Udruga The Rijeka Youth theatre je osnovana 2010. godine i od tada organizira glumačke radionice i izvodi predstave na engleskom jeziku za djecu i mlade. Podijeljeni u grupe od 12 do 15 polaznika i uz pratnju iskusnih voditelja, mladi tryjevci kroz igru, zabavu i smijeh razvijaju svoje glumačke i društvene vještine u opuštenom i poticajnom okruženju. U skladu s idejom da su kazališne tehnike i dramska pedagogija odličan medij za osnaživanje mladih, prethodno iskustvo u glumi i savršeno korištenje engleskog jezika nisu potrebni za sudjelovanje na radionicama, već samo želja za učenjem i pozitivan pristup.

Ove godine, TRY theatre organizira 6 različitih grupa u HKD-u na Sušaku i u Domu mladih, od prvog razreda osnovne škole pa sve do maturanata. Radionice se odvijaju jednom ili dva puta tjedno po 60 ili 90 minuta, ovisno o grupi.

Priliku za upoznavanje voditelja, radionica i drugih polaznika prijavljeni će imati tijekom oglednog tjedna sredinom rujna, a svi zainteresirani se mogu prijaviti do 9. rujna ispunjavanjem prijavnice na sljedećem linku – https://forms.gle/Gr6s3RoXcCgmEWm3A

Kako je gluma u TRY theatre-u izgledala prošlih godina možete vidjeti na njihovim Facebook i Instagram stranicama, a snimke predstava na njihovom YouTube kanalu.

Oznake

Kalendar događanja