Od 21. do 25. ožujka 2022. Dom mladih sudjeluje u programu obilježavanja (tje)DAN za DAR(ovitost) koji organizira udruga Centar za poticanje darovitosti Rijeka u suradnji s Odjelom gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke, Društvom roditelja darovite djece Lodur, i, prvi puta ove godine, Upravnim odjelom za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije.

Ove godine u Tjednu darovitih Dom mladih i Grad Rijeka pripremili su niz radionica, prezentacija i predavanja vezanih za rad s potencijalno darovitom djecom. Prijave su u tijeku i trajat će do petka, 18. ožujka 2022., ili do popunjavanja mjesta.

Radionice će se održavati uživo (uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera), a predavanja online putem TEAMS platforme. Predavanja su prvenstveno namijenjena učiteljima i drugim pedagoškim djelatnicima, ali i roditeljima i svim osobama koje interesira područje odgoja i obrazovanja potencijalno darovite djece.

Sve aktivnosti su besplatne, ali je broj mjesta ograničen te je stoga potrebno na vrijeme ispuniti online prijavnicu i osigurati svoje mjesto. Online prijavnicu možete pronaći na Internet stranici Doma mladih www.dom-mladih.hr.

Detaljan program Doma mladih i Grada Rijeke, sa svim potrebnim informacijama i terminima održavanja dostupni su na poveznici: https://www.mojarijeka.hr/wp-content/uploads/2022/03/TD-2022.-program-Dom-mladih-i-Grad-Rijeka.pdf