Prošlo je već 20 godina otkako je Natali Dizdar zabljesnula na domaćem glazbenom nebu i snažnim se vokalom te brojnim uspješnicama isprofilirala u pop divu iza koje su 4 albuma, niz nagrada i suradnje s umjetnicima poput Arsena Dedića, Darka Rundeka i Dina Šarana.

Sve je počelo s debut singlom “Ne daj”, koji je sada već davne 2004. na prepad osvojio gotovo sve mainstream i alternativne top liste, ali i hrpu priznanja, između ostalog titulu najuspješnijeg singla godine te Porina za debitanta godine. Slijedile su druge pjesme koje su jednakom brzinom osvojile radijski eter i srca publike te stekle status evergreena, pa se tako i dan danas na koncertima redovito sviraju “Stranac”, “Zamijenit ću te gorim”, “Grijeh”, “Gazio si me”, “Nećeš me, zar ne”, “Mjesto za jedno”… Uz to, Natali se 2020. udružila s članovima benda Mayales u projekt BETI, a rezultate te hvaljene kolaboracije također često uvrštava u svoj koncertni repertoar.

Dolazak Natali Dizdar u Rijeku u sklopu bogate ljetne turneje odlična je prilika za čuti uživo recentne hitove poput “Zadnji dan ljeta”, ali i potpuno nove materijale poput “Oceana” koji već tjednima hara radijskim eterom.

Koncert na lokaciji Riječke zvečke, prostranom vanjskom terenu Boćarskog doma Podvežica u ulici Franje Matkovića 1a, prilika je i za uživanje u toploj ljetnoj večeri uz elegantno stapanje pop glazbe s jazzom, rockom i elektronikom, isprepletenima maznim, senzualnim glasom u koji se beskrajno lako zaljubiti. A ljubav i ljeto su idealna kombinacija!

Ulaznice

Ulaznice po cijeni od 10 eura naći će se u pretprodaji od sutra u sustavu Entrio te uskoro i na uobičajenim prodajnim mjestima: Dallas Music Shopu, Pajol Baru, Caffe Baru Skradin, Celtic Caffeu Bard i Klubu Mladih Rijeka.

(Natali Dizdar / Foto promo; Riječka zvečka press)