[zoom_join_via_browser meeting_id=”96947191093″ login_required=”no” help=”yes” title=”Online panel” height=”640px” disable_countdown=”yes” passcode=”389098″ webinar=”no”]

Sudjelujte na online panelu  „Nova era EU programa 2021.- 2027.“ povodom obilježavanja Europskog tjedna mladih u Rijeci, u utorak, 25. svibnja od 10 do 12 sati.

U okviru ovog događanja na ZOOM platformi predstavit će se nova kohezijska politika u financijskoj perspektivi EU 2021.- 2027., socijalna politika u novom financijskom razdoblju i Europski socijalni fond + te izazovi u provedbi projekata.

„Želite li saznati više o novim mogućnostima za mlade iz lokalnog i nacionalnog konteksta te što se u sklopu post 2020. perspektive nudi mladima? Pozivamo Vas da nam se pridružite obilježavanju Europskog tjedna mladih u Rijeci, upoznate se s EU perspektivom za mlade u novom razdoblju i iznesete svoje mišljenje o procesima koji se izravno odnose na mlade. Panel je mjesto gdje možete dijeliti svoja mišljenja i učiti o novim načinima i mogućnostima davanja svog doprinosa. Jer vaša je budućnost u vašim rukama!“, pozivaju iz Odjela za odgoj i školstvo Grada Rijeke.

Panel će moderirati znanstvenik i stručnjaka za temu mladih i politika za mlade, dr.sc. Marka Kovačića iz Institutu za društvena istraživanja. Nacionalni je korespondent za politike za mlade pri Vijeću Europe i Europskoj komisiji i Youth Wiki nacionalni korespondent za Europsku komisiju.

Na ovom dinamičnom panelu, panelistice će biti:

  • Sanja Posavec, pomoćnica ravnateljice Agencije za mobilnost i programe Europske unije, nadležna za područje mladih i cjeloživotno učenje
  • Sandra Rozman, voditeljica projekata i programska suradnica u Mreži mladih Hrvatske
  • Hana Galogaža Lanča, Voditeljica odnosa s javnošću & Koordinatorica programa za mlade u Centru tehničke kulture Rijeka, sjedištu jedinog EUROdesk punkta u PGŽ-u
  • Iva Novak, načelnica sektor za programiranje, koordinaciju i strateško praćenje ESI fondova u Upravi za strateško planiranje i koordinaciju fondova EU pri Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.