Prema objavi Croatia Recordsa, pjesma je dobila i službeni lyric video koji stiže iz CroRec digital produkcije i dobro odražava situaciju koliko na trenutke život može izgledati kao noćna mora ako zaboravimo neke bitnije stvari i ako brigu za sebe i svoje interese shvaćamo preozbiljno.

“Onda se i najmanje ugroze za naše planove i želje čine kao smak svijeta. U trenutku kada nas takve stvari more, ponekad je teško osvijestiti koliko su one relativne i prolazne prirode, poput sna”kažu dečki iz benda One Possible Option. 

Iako zbog situacije s koronavirusom nisu u pravom smislu mogli koncertno promovirati album, na koncertima koje su ipak stigli odraditi upravo je pjesma “Awake” napravila najbolju atmosferu. “Stoga je najbolje s njom zaokružiti i priču oko albuma “No King”, zaključuje se.

U iščekivanju koncerata i otvaranja koncertnih aktivnosti One Possible Option brzo napreduju po pitanju novih materijala. Rade na novom albumu „Human“, koji bi trebao izaći krajem iduće ili u prvoj polovici 2023. godine, a ubrzo možemo očekivati i prve spotove.

(Foto/Screenshot)