Spojit će i na svom riječkom koncertu naoko nespojive stilove i estetike, pa su tako na programu Orkestralna suita br. 2 Johanna Sebastiana Bacha, Suita iz Hrvatske Dubravka Palanovića, Izbor iz suite Delmatike Srdjana Berdovića, te četiri skladbe Astora Piazzolle u aranžmanu Dubravka Palanovića. Barokna suita, hrvatski folklor u suvremenom aranžmanu i argentinski tango – Acoustic project publici u Rijeci sprema zaista neobičan komorni koncert!

Ansambl Acoustic Project osnovan 2008. godine, proglašen je jedinstvenom pojavom na glazbenoj sceni, a čini ga devet vrsnih glazbenika: Dani Bonjak (flauta), Branko Mihanović (oboa), Mario Čopor
(klavir), Leonardo Losciale (udaraljke), Val Bakrač (violina), Davide Albanese (violina), Aleksandar Jakopanec (viola), Jasen Chelfi (violončelo) i umjetnički voditelj ansambla, skladatelj i aranžer Dubravko Palanović (kontrabas).

Kroz godine djelovanja bilo je mnogo promjena, kako u postavi glazbenika, tako i sa samim glazbenim izričajima čiji široki glazbeni spektar od klasike, jazza, folklora, pa čak i rocka, daje jasan pečat
prepoznatljivosti, kako u ideji tako i u izvedbi. Održali su brojne koncerte na vodećim festivalima u zemlji i regiji. Ugostili su i brojne ugledne klasične i jazz glazbenike s kojima su ostvarili uspješne i raznovrsne programe. Godine 2012. snimili su svoj prvi CD u izdanju Aquarius Recordsa i „Morris studia“.