Predstavljamo mlade riječke poduzetnike, Bojana Majnarića i Saru Popović iz tvrtke “Kvantni rast” koji su osmislili novi Hartera brend i proizveli eco friendly papiriće za motanje. Kako najavljuju, Hartera rizle su prve u nizu papirića s riječkim motivima na pakiranju. Dizajn pakiranje potpisuje Riječanin Dalibor Dimitrijević.

Hartera rizle

Inspirirani razdobljem prosperiteta legendarne tvornice papira Hartera i bogatom prošlošću našega grada, ovi mladi poduzetnici odlučili su obnoviti Hartera brend i, kako kažu, “vratiti Rijeci stari sjaj”.

Naš dugoročni cilj nije samo proizvodnja i prodaja papirića za motanje, već ponovno pokretanje legendarne tvornice papira. U prostoru Hartere vidimo ogromni potencijal i želja nam je u bliskoj budućnosti modernizirati ta postrojenja. Harteru vidimo kao višenamjenski projekt za koji želimo osigurati investicije”, poručuje Bojan Majnarić, koji je svoj poduzetnički put započeo 2013. godine kao dio prve generacija Startup inkubatora Rijeka.

Hartera rizle su king-size papirići u pakiranju od 30 listića i 30 filtera. Pakiranje je čvrsto zatvoreno magnetom, a prazna površina kod otvorene kutije se može koristiti za praktično motanje u pokretu. Hartera papirići se mogu nabaviti u “Croatia In A Box” gift shopu.