Open air, osmo izdanje festivala na plaži Beach bara “Empeduja” počinje u 19 h, a nastupit će riječke metal snage: Krematorium, Zenoth, Speedclaw, Mamut, Entropist i Soulcase.

Kako bi prisustvovali novom izdanju festivala potrebno je izdvojiti 30 kn (ulaznice se prodaju samo na dan festivala na ulazu, pretprodaje nema), a svi posjetitelji moraju imati ili Covid putovnice ili se mogu testirati na ulazu u prostor festivala. Cijena testa je 30 kn.

Posjetiteljima se preporuča da dođu što ranije na mjesto održavanja kako bi se smanjila gužva na ulazu prije početka festivala.

DJ EOL i nagradna igra uoči koncerta

Zagrijavanje za večernji program na Empeduji kreće već u 15 sati izborom najbolje glam metal glazbe koju će birati DJ EOL (End Of Life). Posjetitelji mogu uživati u koktelima na luftićima u moru i od 18 sati sudjelovati u nagradnim igrama u kojima mogu osvojiti ulaznice za večernji festival i ostale nagrade. Pripremljen je i happy hour 17-18 sati sa sniženim cijenama koktela Tequila Sunrise, Blue Lagune i The Pirate Bay (Cuba Libre).

Ulaz za „pred-party“ je besplatan, i može se ući bez Covid potvrde i PCR testa.

Udruga Ri Rock još jednom poziva sve svoje darkere i ljubitelje žestoke glazbe 27. 8. 2021. na uživanje na plaži uz cjelodnevni program dobre zabave i nastupe riječkih bendova. Empeduja beach bar dugogodišnji je partner festivala na kojem se u proteklim izdanjima Dark Circle Festa održavali dodatni programi poput “Dark Beach Party”.

Više informacija je dostupno na poveznici: https://fb.me/e/2vvsand7b