Međunarodno otvoreno prvenstvo Primorsko-goranske županije u šahu

Uz pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije i Općine Malinska-Dubašnica u Malinskoj je održano niz značajnih šahovskih manifestacija kao što su Pojedinačno prvenstvo države za žene, Pojedinačno veteransko prvenstvo države te niz međunarodnih turnira „Zlatni otok Krk“.
 
Organizator ovog natjecanja Šahovski klub „Draga“ iz Rijeke jedan od
najuspješnijih klubova u državi i ovogodišnji ekipni ženski prvak države
Šahovski savez Primorsko-goranske županije po aktivnosti i rezultatima vodeći je šahovski savez u državi, a organizator ovog natjecanja Šahovski klub „Draga“ iz Rijeke jedan od najuspješnijih klubova u državi i ovogodišnji ekipni ženski prvak države.

Početak natjecanja je u četvrtak 31. listopada u 15,30 sati, a u 16 sati započinje 1. kolo. Igra se 5. kola koja započinju svakim danom od 16 sati osim subote 2. studenoga kada su na rasporedu 2 kola sa početkom u 9 i 16 sati. Zadnje kolo igra se u nedjelju 3. studenoga u 9 sati, a po završetku kola je proglašenje pobjednika.

Osim nagrada za pobjednički trojac osigurane su nagrade i za najbolju ženu, najboljeg veterana, najboljeg igrača Primorsko-goranske županije, najboljeg juniora i najboljeg kadeta. Svi mečevi biti će prenošeni uživo putem interneta.

Skip to content