Matjaž Kek

– Ivo Šušak je bio trener u Mariboru jedno vrijeme, radi se o treneru s pedigreom. Njegov stil je agresija i dupli blok, te brza transformacija. Vojnoviću je u ekipi pronašao jedno zanimljivo mjesto i podignuo je ostatak ekipe. Osijek je u posljednje dvije domaće utakmice izgledao dosta brzo. Imamo veliki respekt – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Na raspolaganju za ovu utakmicu neće biti Anas Sharbini zbog tri žuta kartona.

Na raspolaganju za ovu utakmicu neće biti Anas Sharbini zbog tri žuta kartonaNe mislim nešto bitno mijenjati u filozofiji igre. Uvijek želim da u završnicu uđemo s četiri, pet igrača i da je transformacija brza i kada imamo loptu i kada je izgubimo. Ako u tome uspiješ onda ekipa dobro izgleda – ustvrdio je Kek osvrnuvši se i na činjenicu da će osmero nogometaša Rijeke nakon Osijeka krenuti na okupljanje reprezentacija.

– Želio bih samo da igrači već sada ne počnu razmišljati o reprezentaciji koja je nagrada i čast za klub – zaključio je Matjaž Kek.

Iz igračke perspektive utakmicu je najavio Filip Bradarić.

– Osobno nemam ugodna iskustva iz utakmica u Osijeku. Sigurno će biti teška utakmica, oni su protivnik koji će s dosta agresije krenuti u susret. Na nama je da spustimo loptu na zemlju i prezentiramo svoju igru. Moramo ući maksimalno odgovorno – rekao je Filip Bradarić.