Novu fazu kreative Matija je utkao u ovu sanjivu baladu uključivši i svoje mnogobrojne fanove koje je zamolio da s njim podijele fotografije svojih najmilijih.

Dirljivi video u kojem je Matija ukomponirao niz uspomena koje se redaju na ekranu daju osoban pečat ovoj pjesmi, a golema količina ljubavi i nježnosti vidljiva u svakom kadru, nose sa sobom posebnu emociju.

Video spot za pjesmu „Na jastuku“ snimljen je u dvorcu Kerestinec, potpisuje ga Dario Lepoglavec DARPRO.tv Video Production

„Oduševljen sam ljudima koji prate ovu priču i žele biti prisutni. Zlobnici će reći da je patetično, ali sve se najbolje skupilo oko mene. Od obitelji, prijatelja i suradnika do vas koji imate dovoljno slobode i ljubavi za poslati ovakve poruke, slike i videa. ‘Na jastuku’ smo od danas dobili i vizualno, meni je osobna ali već je sad jasno da će biti svačija. Hvala vam za ljubav.“ – rekao je Matija

Tekst pjesme „Na jastuku“ potpisuje Matija, glazbu u suradnji s Tomislavom Mihaljevićem.

Matiju i njegove Funkensteinse uskoro očekuje i nastup pred riječkom publikom 17. veljače u Pogonu kulture! Karte za koncert mogu se nabaviti preko sustava Eventim. Cijena ulaznice je 16 eura.

Pjesma „Na jastuku“ dostupna je na svim digitalnim servisima: https://bfan.link/na-jastuku

(Matija Cvek / Photo Cover by Petra Škreblin)