Dva legendarna rock benda Psihomodo Pop i Let 3 kreću na zajedničku turneju koju će otvoriti u Rijeci, u petak 18. lipnja, u 19 sati, na Trgu Riječke Rezolucije.

U Rijeci će se Psihomodo Popu i Letu 3 kao predgrupa pridružiti još jedan riječki bend, narančasti kolektiv Mrave Brojim koji će uživo predstaviti upravo objavljeni album prvijenac ‘Zemlja Kamenog Bizona’.

Ulaznice su u prodaji od petka, 4. lipnja, u sustavu Eventima, a zbog epidemioloških mjera, u prodaju će biti pušten ograničen broj ulaznica – u Rijeci će u prodaji biti svega 400 ulaznica po cijeni od 110 kuna u pretprodaji. Ako ostane ulaznica na dan koncerta, cijena će biti nešto veća, a u slučaju dodatnog popuštanja mjera u prodaju će se pustiti dodatne ulaznice.

Koncert će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Već tjedan dana kasnije, u subotu 26. lipnja sele se u Pulu gdje će zasvirati u prostoru dvorišta kluba Rojc, a ostali datumi bit će objavljeni uskoro.

Kalendar događanja