Ovakve utakmice dobro dođu kako bi dobio jasniju sliku o formi nekih igrača. No iako sam izveo potpuno novu momčad u odnosu na Osijek, u nekim dijelovima utakmice činilo mi se da oni mogu više trčati.  Ponekad s momčadi ne pogodiš, ali dobro, dali smo prilike novim igračima. Domaćini su bili vrlo korektni i svaka čast njima još jednom, no na kraju mi idemo dalje. Napravili smo ono što smo željeli.

Ako je problem u njihovim glavama, to je njihov problem. Ja sam im rekao što ih čeka i kako se moraju ponašati i sigurno će neki nakon ove utakmice imati problema samnom. To ne dozvoljavam i to nije korektno, posebno prema klubu i našim navijačima, da neki misle da mogu ući u utakmicu s 50 ili 60 posto. Pa makar je to ekipa iz treće lige. To je podcjenjivanje sporta i našeg rada.

Najbolji strijelac lige Leon Benko ušao je tek u završnici susreta. Kaže Kek da je to bilo planirano.  

Ulazak Benka je bio planiran jer nas je poremetila ozljeda Kramarića koji ima problema s aduktorom. Benko i Mujanović su se dobro oporavili od udaraca u glavu u Osijeku, Krstanović ne može igrati u Splitu zbog kartona, a vidjet ćemo što će nalaz pokazati za Kramarića. Išao sam u rizik s Jugovićem, a Tomečak je blizu povratka. No još jednom naglašavam, važan je prolaz – zaključio je Kek.