U petak, 18. rujna, književnim susretima u Exportu na riječkoj Delti i videorazgovorima u Book Caffeu Dnevni boravak nastavlja se festivalski dio ovogodišnjeg Vriska – riječkog sajma knjiga i festivala autora.

U 18 sati, u programu „U fokusu“ gostuje splitska spisateljica Nada Topić koja će predstaviti svoju novu knjigu „Stope u snijegu“. S njom će razgovarati Marija Bošnjak, Branko Čegec i Željka Horvat Čeč.

U 19 i 30 sati sati „U fokusu“ će biti Damir Zlatar Frey koji će predstaviti svoj novi roman „Istarska Lady Macbeth“. S autorom će razgovarati Seid Serdarević.

U 21 sat program se nastavlja predstavljanjem nove knjige Vlade Simcicha Vave „Podudarnosti“ , a s njim će razgovarati Milan Zagorac i Dragan Ogurlić.

U 22 sata program „Na margini: glasovi drugih“ seli se u Dnevni boravak gdje će se odvijati odvijati videorazgovori s inozemnim autorima – Kalliom Papadaki i Iljom Leonardom Pfeijfferom.

Festivalski dio trinaestog Vriska, što se u organizaciji izdavačke kuće V.B.Z. i Udruge kulture Vrisak održava od  13. do 19. rujna, uglavnom u prostorima zgrade Exporta, donosi više od trideset programa – predstavljanja knjiga, razgovore s autorima…

Cjelokupni program Vriska moći će se pratiti i putem prijenosa uživo (tzv. live streama) na službenoj mrežnoj stranici Vriska (https://vrisak.vbz.hr/), V.B.Z.-ovom YouTube kanalu.

Kada?

18.09.2020.
18:00