U srijedu 16. rujna, književnim gostovanjima u Exportu na riječkoj Delti nastavlja se festivalski dio ovogodišnjeg Vriska – riječkog sajma knjiga i festivala autora.

U 18 sati, u okviru programske cjeline „U fokusu“, svoj novi roman “Dva prsta iznad gležnja” predstavit će Andrija Škare. S autorom će razgovarati Željka Horvat Čeč.

U 19 sati, „U fokusu“ će biti kazališni i književni kritičar, pjesnik i novinar Tomislav Čadež koji će predstaviti svoju knjigu „Hrvatski Dekameron“. S autorom će razgovarati Neven Kepeski.

U 20 sati Marko Tomaš predstavit će svoj (anti)roman „Nemoj me buditi“, a s njim će razgovarati Kruno Lokotar i Tomislav Brlek.

U 21 sat u programu „Na margini: glasovi drugih“, gostovat će makedonska spisateljica Rumena Bužarovska, koja će predstaviti svojih sedam priča pod naslovom „Nikamo ne idem“. S autoricom će razgovarati Kruno Lokotar, Ivica Baković i Marko Tomaš.

Festivalski dio trinaestog Vriska, što se u organizaciji izdavačke kuće V.B.Z. i Udruge kulture Vrisak održava od  13. do 19. rujna, uglavnom u prostorima zgrade Exporta, i donosi više od trideset književnih susreta.

Cjelokupni program Vriska moći će se pratiti i putem prijenosa uživo (tzv. live streama) na službenoj mrežnoj stranici Vriska (https://vrisak.vbz.hr/), V.B.Z.-ovom YouTube kanalu.

Kada?

16.09.2020.
18:00