Hrvatsko-američka indie americana reprezentacija The Strange vraća se u Rijeku predstaviti svoj posljednji EP “Not Now Not Ever”. U kombinaciji zadnjeg međunarodno etabliranog albuma “Echo Chamber” bend željan svirke sprema energičan live set.

Postavu grupe The Strange čine vrsni glazbenici iz bendova kao što su The Walkabouts, Bambi Molesters, My Buddy Moose i drugi. U bendu su Chris Eckman, Dalibor Pavičić, Luka Benčić, Matko Botić, Ištvan Širola, Jasmin Đečević, Andrej Jakuš i Ozren Žnidarić, a novi materijali snimljeni su u studiju G.I.S. Mateja Zeca gdje su se osjećali najležernije. Iza aranžmana pjesama stoji cijeli bend dok je za mastering zaslužan Denis Blackham, Skye Mastering (Škotska).

Kao predgrupa će im se na pozornici u Pogonu kulture pridružiti riječki White on White, koji će predstaviti pjesme s novog albuma “Out of Nowhere”.

White on White by Filip Gržinčić

White on White / Foto: Filip Gržinčić

Ulaznice

Zbog epidemioloških mjera novi datum koncerta je subota, 2. 4. 2022. Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko novi termin nekome ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 5. 12. 2021.

Također, cijena ulaznica do 27. 3. je 60,00 kn, a od 28. 3. do 1. 4., 80,00 kn, dok će cijena na dan koncerta iznositi 100,00 kn. Ulaznice je moguće kupiti u Dallas music shop Rijeka i u sustavu Entrio.

11. sezonu koncertnog programa Distune promotiona sufinanciraju Ministarstvo kulture RH, Grad Rijeka i Zaklada Kultura nova.

Kada?

02.04.2021. – 02.04.2022.
20:00