Riječki electro-rock duo The Siids najavljuje svoj najveći samostalni koncert na domaćem terenu! Aktualni singlovi “Love Worth Saving” i “Tide” otkrivaju naznake novog albuma koji će biti predstavljen u subotu 16. 3. u Pogonu kulture.

The Siids na sceni se etablirao kao glazbeni projekt vrijedan pažnje kojeg karakterizira specifičan zvuk, odlična produkcija, zanimljiva estetika video spotova i profesionalan odnos prema onome što vole i stvaraju.

Nakon nekoliko godina marljivog rada, iz svoje nam glazbene tvornice isporučuju album prvijenac “Brutalist”. Album je dobio riječi hvale od struke i kolega, dok ga je publika objeručke prihvatila što je nagnalo bend da osim cd izdanja (koje je rasprodano) album objave i na ploči.

Uslijedile su žive svirke diljem Hrvatske koje su samo dobile potvrdu napisanog. The Siids na sceni krasi uigranost, energičnost i skladnost u interprentaciji.

Tekuću godinu osim koncerata obilježio je i singl “Love Worth Saving” kao još jedan korak ka novom materijalu. Slijedi još nekoliko završnih finesa i The Siids uskoro spremaju prezentirati svoju novu glazbenu priču – novi album.

Riječka promocija na rasporedu je u subotu, 16. 3. u Pogonu kulture.

Ulaznice

Ulaznice su već u prodaji i mogu se kupiti putem sustava Entrio i u Dallas music shop Rijeka.

Early bird cijena od 8 eura aktualna je do kraja tekuće godine, a s prvim danima 2024. cijena se penje na 10 eura.

Na dan koncerta cijena iznosi 11 eura, dok je studentima riječkog Sveučilišta ostavljena opcija da na dan koncerta uz predočenje x-ice mogu kupiti ulaznicu po pretprodajnoj cijeni na ulazu u klub ukoliko koncert nije rasprodan.

Organizator koncerta je Distune promotion.

(The Siids, Foto: Kristina Barišić)

Kada?

16.03.2024.
00:00