U subotu 27. veljače u 11.30 sati organizira se još jedna vođena tura izložbom nogometnih memorabilija „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“, koja je u sklopu projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture postavljena u Exportu na Delti.

Izloženi predmeti dio su privatnih kolekcija navijača Zvonimira Krpana i Mišela Budimilića, pa posjetitelje očekuju razni dresovi, zastavice, medalje, pehari, lopte, fotografije, novinski članci te audio-vizualne snimke i projekcije pojedinih utakmica, vezane uz NK Rijeku.

S obzirom na važeće mjere za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 broj posjetitelja koji istovremeno mogu biti na vodstvu je ograničen, stoga su obavezne prethodne prijave na e-mail adresu voditelja ture Mišela Budimilića budimilicmisel@gmail.com.

Podsjećamo, izložbu „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“ moguće je do 15. ožujka 2021. razgledati u radno vrijeme Exporta: četvrtkom i petkom od 15.00 do 20.00 sati te subotom i nedjeljom između 11.00 i 20.00 sati.

Pojedinačna cijena ulaznice za izložbu je 30 kuna. Ulaz je slobodan za djecu do 7 godina te nezaposlene i umirovljenike, uz predočenje važećih dokumenata. Djeca i mladi do 18 godina, studenti i članovi KN Armada, uz predočenje važećih dokumenata, ostvaruju popust od 50% na pojedinačnu ulaznicu. U prodaji je i katalog izložbe po cijeni od 10 kuna.

Kada?

27.02.2021.
11:30