U okviru 10. izdanja Međunarodnog studentskog filmskog festivala — STIFF, u nedjelju 26. 11. od 15:00 do 17:00 sati u atriju Art-kina bit će održan razgovor Studijske priče/Tales of Studying koji će moderirati Mirela Džafić.

Razgovor će okupiti najaktualnije talente europske studentske filmske scene, pobjednike iz STIFF dekade kako bi podijelili svoja neprocjenjiva iskustva iz svijeta filma.

Ulaz je slobodan.

10. STIFF

Deseto izdanje Međunarodnog studentskog filmskog festivala — STIFF-a u organizaciji udruge Filmaktiv i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci te u suradnji s Akademijom primijenjenih umjetnosti u Rijeci i Art-kinom bit će održano od 22. do 26. 11. 2023. u Art-kinu u Rijeci, Galeriji SKC, Filodrammatica Dvorani, Nemo Klubu i OKC-u Palach.

10. STIFF podržavaju Hrvatski audiovizualni centar (HAVC), Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Goethe institut, Piko i Aura, a rad udruge Filmaktiv podržavaju Zaklada Kultura nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

Više informacija i cjelokupni raspored programa dostupan je na https://studentfilmfestival.eu/

 

Kada?

26.11.2023.
15:00