U okviru 10. izdanja Međunarodnog studentskog filmskog festivala — STIFF, u subotu 25. 11. s početkom u 15:00 sati u dvorani Filodrammatica, bit će održana radionica How To Love Many in Many Ways njemačkog umjetnika Gabriela Hensche.

Umjetnik je zamišlja kao bavljenje proširenim pojmom ljubavi, a djeluje kao vježbaonica brige prema sebi i okolini, stavljajući nas u odnos s drugim bićima, biljkama i predmetima koji nas svakodnevno okružuju i oblikuju naše živote, poput mobitela.

Ulaz je slobodan.

10. STIFF

Deseto izdanje Međunarodnog studentskog filmskog festivala — STIFF-a u organizaciji udruge Filmaktiv i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci te u suradnji s Akademijom primijenjenih umjetnosti u Rijeci i Art-kinom bit će održano od 22. do 26. 11. 2023. u Art-kinu u Rijeci, Galeriji SKC, Filodrammatica Dvorani, Nemo Klubu i OKC-u Palach.

10. STIFF podržavaju Hrvatski audiovizualni centar (HAVC), Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Goethe institut, Piko i Aura, a rad udruge Filmaktiv podržavaju Zaklada Kultura nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

Više informacija i cjelokupni raspored programa dostupan je na https://studentfilmfestival.eu/

 

Kada?

25.11.2023.
15:00