U okviru 10. izdanja Međunarodnog studentskog filmskog festivala — STIFF, u nedjelju 26. 11., u 14:00 u dvorani Filodrammatica, bit će održana radionica How To Get Lost In The Safe Space riječke umjetnice Petre Mrše.

Autorica u suradnji s Elenom Apostolovski donosi metodologiju umjetnice pozivajući na intimni angažman te baveći se odnosom digitalnog prostora i tijela. Kroz participativne aktivnosti Arcade/Igraonice postavlja se pitanje: Na koji način promatramo prošlost i oblikujemo sadašnjost te kako zamišljamo budućnost?

Ulaz je slobodan.

10. STIFF

Deseto izdanje Međunarodnog studentskog filmskog festivala — STIFF-a u organizaciji udruge Filmaktiv i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci te u suradnji s Akademijom primijenjenih umjetnosti u Rijeci i Art-kinom bit će održano od 22. do 26. 11. 2023. u Art-kinu u Rijeci, Galeriji SKC, Filodrammatica Dvorani, Nemo Klubu i OKC-u Palach.

10. STIFF podržavaju Hrvatski audiovizualni centar (HAVC), Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Goethe institut, Piko i Aura, a rad udruge Filmaktiv podržavaju Zaklada Kultura nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

Više informacija i cjelokupni raspored programa dostupan je na https://studentfilmfestival.eu/

 

Kada?

26.11.2023.
14:00